Kocasinan Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kurum kaynaklarini en etkin sekilde kullanarak bireylerin; Türk Milli Egitimi ve toplum ihtiyaçlari dogrultusunda, gerekli kültürel ve mesleki beceri ile ahlaki degerler kazanmasini saglayarak, Atatürk ilke ve inkilaplari çerçevesinde muasir teknoloji seviyesini elde etmek, toplumsal alanlarda etkili ve geçerli hizmetlere öncülük etmek ve egitimin itibarini ortaya koymak.

Misyon: Ögrencilerimizi, Türk Milli Egitimin amaçlari dogrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel ilkelerine bagli, toplumla barisik, milli ve ahlaki degerleri özümsemis, gelecege güvenle bakabilen, yüksekögrenim kurumlarina geçiste hedef koyabilen ve koydugu hedefleri gerçeklestirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetistirip evrensel insani degerleri benimsemelerine önderlik etmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Ders Başlama Saati : 08:30 Ders Bitiş Saati : 16:10
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 235-378
Okulun Sınav Başarı Durumu: 25 lisans 170 ön lisans
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %78
Sportif Etkinlikler: Voleybol Kız ve Erkek takımı Badminton Erkek takımı Atletizm Erkek ve Kız Takımı
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tübitak Arduino Robot Proje Nesnel Tabanlı Projeler
Proje Çalışmaları: Nesnel Tabanlı Projeler iş alanında uygulamaları Robotik Alandaki Projeler

WEB - https://ataturktml.meb.k12.tr